Veronica & Rene

Lieve Will, Cock, Marja, Guus en stagiere,

We zijn nu al weer even thuis en vind ik het nodig om jullie nog eens hartelijk te bedanken voor alle goede zorgen.
Zoals we al dachten vanuit de mails en de juiste en snelle reacties zijn jullie hele bijzondere mensen, die alles in het werk stellen om de huwelijksdag van anderen tot een onvergetelijke te maken. Jullie persoonlijke aandacht en meedenken en meeleven was zo mooi om te zien en mee te maken. Er sprak een bijzondere warmte uit en toch waren jullie alleen op de achtergrond aanwezig.

Voor ons is het zeker een onvergetelijke dag en ook voor de andere aanwezigen. We hebben de foto’s regelmatig bekeken. Ze zijn prachtig. Ook al zegt iedereen dat het er als een sprookje uit ziet, de werkelijkheid was nog mooier.
We hadden niet kunnen dromen, denken, hopen, vermoeden dat het zo onwerkelijk zou zijn. Het is alsof het om anderen gaat.
Voor ons was deze vakantie ook bijzonder omdat er de afgelopen jaren veel gezondheidsproblemen waren. Als je bedenkt dat ik begin vorig jaar niet eens goed kon lopen en overal tegenaan liep, dat René mij van de bank moest trekken omdat ik zoveel pijn had en zo weinig kracht dat ik dat zelf niet eens kon. Ik was niet in staat om te douchen of haren te föhnen. Ik deed het wel maar je moet niet zien hoeveel het kostte.
Eindelijk ben ik weer eens wat aangekomen op vakantie en ik hoop dat dat zo doorzet.

Het Avila hotel was echt de beste keus. We hebben met zoveel lieve mensen kennis gemaakt, die met liefde alles deden om het mij naar de zin te maken en rekening te houden met mijn dieet en andere voedingsproblemen. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat velen daar elk jaar weer heen gaan. Ik had ze allemaal wel mee naar huis willen nemen.

Maria is ook een geweldig mens. Wat straalt zij een kracht uit en positiviteit. Dat moet andere mensen wel helpen om vooruit te komen. Het zal haar zeker helpen om heel oud te worden.
Wij hebben de videoband terug gekeken. De beelden zijn goed maar door het geluid van de zee en de wind kunnen we de woorden van Maria niet meer horen. Jammer, jammer, we hadden het zo graag nog eens gehoord.
Ik heb het laatste gedicht zovaak gelezen, dat vind ik zo mooi. Hoe is het mogelijk dat ze juist dat gedicht uit de vele keus heeft gekozen.
Kunnen jullie nog eens aan haar vragen of ze haar voorbereiding nog heeft. Gewoon haar handgeschreven tekst is al goed. Anders weet ze misschien nog welk gedicht ze aan het begin heeft voorgelezen. Die tekst konden we die dag ook al niet zo goed horen door de wind en de zee. Volgens mij was het een indiaans gedicht. Verder is het wel erg leuk om de tekst van de getallen nog te kunnen lezen. Ze had het over de trouwdatum: 9+6= 15+2=17+006= 23. Will had geen betere dag uit kunnen kiezen voor ons. We zijn namelijk 23 jaar samen. 2+3=5 en daar had ze ook nog veel over te vertellen.

Niet te vergeten de ervaring met de dolfijnen. Wat een feest om zo verwend te worden en met z’n tweeën met ze te mogen zwemmen. Het leek maar 5 minuten. Ik weet zeker dat het mijn gezondheid goed heeft gedaan. Ik ben minder moe en lijk steeds meer kracht terug te krijgen. Hoe het komt weet ik niet, het is ook voor anderen waarneem baar.
Curacao heeft ons goed gedaan en we zullen er met warme gevoelens aan terug denken. Zelfs de jonge neef van René en zijn vriendin vonden het heerlijk. Terwijl ik nog dacht wat moeten zulke mensen daar. Zullen ze zich niet vervelen?
Jullie wonen in een mooie omgeving met veel lieve mensen om je heen. Ik kan me voorstellen dat jullie er nooit meer weg willen.
Het gaat jullie goed en ik hoop dat jullie een goed leven hebben en behouden.
Verder zijn we benieuwd hoe het met de planten gaat: Nerium Oleander.

Lieve groetjes en wie weet tot ziens,
Veronica en René
9 juni 2006

Comments are closed.