Sjoerd & Ilonka

Hallo Will & Cock,

Het is al weer bijna een jaar geleden dat wij onze mooie trouwdag hebben beleefd op blauw baai. We hebben er geweldige herinneringen aan en hopen volgend jaar, rond ons 2e huwelijksjaar terug te komen. Eerst gaan we nu op onze huwelijksreis…is door planning met werk i.r.t. reisbestemming niet eerder van gekomen. We gaan over 1,5 week Down Under, helemaal gaaf.

De reden dat ik je mail is door bijzondere toevalligheden afgelopen weekend. Op zaterdag waren we bij Victor (nu ook bij jou bekend) en kregen onverwachts de hartelijke groeten namens jou. Wat een toeval en wat leuk dat jullie dochter gaat trouwen op Curacao. Dat zal voor jullie extra speciaal zijn. Vervolgens vertelden mijn schoonouders op zondag dat zij tijdens hun recente vakantie in Kenia een stel hadden ontmoet die ook op Curacao en via Bankasa zijn getrouwd (Tjerk Heukelom en zijn vrouw). Oftewel, weer leuke herinneringen aan vorig jaar juni en de hele voorbereidingsperiode.

Hoe gaat het verder met jullie? Nog steeds zo druk met bruiloften op Curacao. Veel succes in ieder geval, veel plezier met de voorbereidingen voor het huwelijk van jullie dochter en de bruiloft zelf uiteraard. Hopelijk tot ziens volgend jaar!

Met vriendelijke groet,
Sjoerd & Ilonka Noorman
9 juni 2008

Comments are closed.