Raymond & Corine

Lieve Lara,

Wij kunnen je niet genoeg bedanken voor de prachtige dagen die jij samen met je collega’s voor ons verzorgd hebt. Alles was enorm goed geregeld. Het tropische boeket was een plaatje…de locatie zag er zeer sfeervol en decoratief uit…de ceremonie was warm en met passie…het eten was magnifiek…en de muziek klinkt ons nu nog na in de oren! Ook deboottocht op de Bounty de dag na ons huwelijk was een fantastische afsluiter voor al onze gasten.

Geweldig hoe jij alles gecoördineerd hebt. Je was altijd subtiel op de achtergrond aanwezig en hebt ons en onze gasten op deze wijze heerlijke dagen bezorgd! Wij konden optimaal genieten, omdat wij de zorg voor de dagen volledig aan jou over konden laten. Je hebt echt onze verwachtingen ruimschoots overtroffen! Dank ook aan je team, Will, Maria Muller, Cock, de cameraman, de crew van Lion’s Dive Resort, kapper John en zijn team, Trio Ekis, het koor Popcorn, de artiesten van de limbo-show, het team van de Bounty en de buschauffeur van de prachtige trolley’s. Dankzij jullie is 05-06-’07 een waanzinnig mooie dag voor ons geworden: MASHA DANKI !

Sinds ons eerste bezoek aan Curaçao vorig jaar, hebben wij echt dit eiland in ons hart gesloten. Wij zullen hier nog vaak terugkomen.

Tot gauw!

Liefs,
Raymond en Corine
5 juni 2007

Comments are closed.