Wat Doen Wij Voor U?

Service

Met BanKasa kunt u optimaal genieten van de mooiste dag uit uw leven zonder u zorgen te maken over zaken als vervoer, gastenopvang, tafelschikking, de band en catering. Die zorg nemen wij u namelijk helemaal uit handen. Ook staan wij u bij met advies en een uitgebreid pakket aan servicemogelijkheden. Zo helpen wij u bij het uitkiezen van de perfecte trouwlocatie, regelen wij de documentatie en onderhouden alle contacten met leveranciers en instanties. Ook tijdens uw trouwdag zorgen wij ervoor dat alles, zowel voor als achter de schermen, vlekkeloos en naar uw wensen verloopt. Kortom met het BanKasa Dream-team aan uw zijde bent u verzekerd van een onvergetelijke zorgeloze dag.

Aankleding en decoratie

Uw bruiloft is natuurlijk pas helemaal af met de aankleding die perfect aansluit op uw smaak. BanKasa heeft alle creativiteit en kennis in huis om dat te realiseren. Bovendien werken we samen met leveranciers die garant staan voor kwaliteit en stijl binnen ieder budget. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag.

Weddingplanner

De naam zelf zegt het eigenlijk al, maar onze wedding planners doen meer dan alleen uw droomhuwelijk plannen. Zij staan u bij met advies en een luisterend oor zodat u de juiste keuzes maakt en geen omkijken heeft naar documentenafhandeling, decoraties en leveranciers. De weddingplanner zorgt er bovendien voor dat de bedrijven op tijd komen en stuurt hen aan bij het opbouwen van de bruiloft en tijdens uw dag. Daarbij bewaakt de weddingplanner ook uw budget en signaleert tijdig bij aanpassingen daarop.

Werkwijze

De papieren zijn in orde, het feest is geregeld en de gasten zijn uitgenodigd, het enige dat rest zijn nog de kleine, maar zeker niet onbelangrijke, details. Denk hierbij aan het aanlopen van de bruid, wilt u dat met vader of met elkaar? Ook de muziek en het aangeven van de ringen zijn details die vanzelfsprekend lijken, maar voor iedereen een andere betekenis hebben. Juist vanwege de persoonlijke lading bespreken wij deze onderdelen graag een dag na uw aankomst op Curaçao in een persoonlijk gesprek met u. Met onze ruime ervaring kunnen wij u overal in adviseren. Na deze bespreking worden al uw wensen verwerkt en uitgevoerd. En dan is het zover: uw trouwdag, maar u staat er niet alleen voor, het BanKasa team is de hele dag op de achtergrond aanwezig voor de coördinatie.

Fotografie

Een belevenis blijft voor altijd leven door de herinnering. Met mooie foto’s koestert u die herinnering aan uw huwelijksdag voor eeuwig. BanKasa Dream Weddings werkt samen met diverse professionele fotografen. Als extra service plaatsen wij de foto’s van uw ceremonie op onze website, zodat familie en vrienden in het buitenland alvast een impressie krijgen van uw huwelijksdag. 

– Vraag onze weddingplanners naar de mogelijkheden –