Marloes & Mark

Hi Marja,

Wij willen Bankasa heel erg bedanken voor deze geweldige dag! We hebben het allemaal als ZEER prettig ervaren en we hadden nooit kunnen dromen dat we zo hadden kunnen genieten van de dag zelf! Alles was zo relaxed en perfect geregeld dat we van ieder detail hebben kunnen genieten, we zijn allebei heel erg blij dat jij (Marja) ons hebt begeleidt!

Het gesprek die ingepland was bij jullie op kantoor op 01-04-2014 gaf al aan dat jullie precies weten wat jullie doen, de voorbereidingen voor het gesprek gaf aan dat je je al ingeleefd had in ons als stel en dat je onze wensen precies uiteen wist te zetten, dat gaf direct heel veel vertrouwen!

Op de dag zelf was je ruim van te voren aanwezig bij onze gehuurde villa met de mooie touringcar voor onze gasten en een geweldige SUV voor ons, de reis ernaartoe was voor iedereen lekker cool…

Het ontvangst op Blue Bay met de kokosnoot was echt een tropisch welkom. De bediening was lief, had aandacht voor iedereen en was ook met 1 woord uitzonderlijk!

Het eten na de tijd bij Azzurro was heerlijk, locatie op het strand was erg bijzonder. We hebben heel veel geluk gehad met de zonsondergang.

Al met al een geweldige ervaring om nooit weer te vergeten en dankzij de fotograaf en Bankasa hebben we ook nog een mooi naslagwerk die we keer op keer kunnen nazien.

DANK JULLIE WEL!!!!

Liefs Mark en Marloes
4 april 2014

Comments are closed.