Karen & Wouter

Lieve Marja,  Cock en Will,
 
Maandag weer in herfstachtige Nederland geland na een heerlijke vakantie op blaauw baai! Maar nog mooier was natuurlijk onze bruiloft op het strand van blaauw baai.
Lekker orgineel, maar we hebben een echte top dag gehad!

Wie bedenkt zich nou, dat je op de dag van bruiloft eerst lekker kan hardlopen of uitslapen, dan lekker luieren bij het zwembad. Om vervolgens zo mooi gemaakt te worden voor John John, dat je je wel een prinses voelt.
De hele dag verliep zo ontspannen dan we nergens stress hebben gevoeld, ja misschien voor de openingsdans hahaha… wat was die band goed zeg!

Verder was de luxe BBQ van Carl echt voortreffelijk, wij als echte bourgondiers hebben dit echt kunnen waarderen! De top bediening van Azzuro, mooie wijnen  natuurlijk de bright, maakte het eten af.
 
Een van de grootste complimenten van een van onze gasten was van een dame van 84 jaar zij zei: als ik ooit weer ga trouwen dan doe ik het hier!
Onze dochter van 3 vraagt wanneer we weer gaan trouwen…. ondanks de mooie dag, hoop ik dat dat niet nodig is…..

Verder waren de foto’s zooooo mooi, door het kijken van de foto’s komen er weer dingen terug en vallen ons nu pas details op die we op de dag zelf helemaal hebben gemist, erg leuk! Zeker de foto’s op de hoge rots vonden wij top!
 
Nogmaals allemaal heel hartelijk bedankt voor het organiseren, fotograferen en delegeren op onze mooiste dag uit ons leven!

Liefs,
Karen en Wouter
30 augustus 2010

Comments are closed.