Guido & Anne

Hey Will en iedereen,

We zijn intussen alweer enkele dagen aan het onderkoelen, hier in Belgie. 2 graden, om uit je bed te vriezen! Wij, ons hele gezelschap dus, vonden het super-fijn op de bruiloft van Guido en Anne!! Het was allemaal zo geweldig! Ik wist wel alles van tevoren, maar ikzelf heb er evenveel van genoten als het bruidspaar zelf denk ik! Het was alweer piekfijn in orde, waarvoor nog eens dank (van ons allemaal trouwens!). Audrey deed het voorbeeldig! Anne vond haar bruidsboeket nog mooier dan ze in gedachten had.

De live-band op het strand was een last-minute extraatje, en o-zo-fijn. Die muziek, de muzikanten, de zangeressen…super! Heb jij soms enig idee hoe ik muziek van hun kan vinden? Naam van de groep of de meisjes, muzikanten? Ik had begrepen dat ze nog maar enkele keren samen hadden opgetreden. Het zou fijn zijn moesten we hun muziek ergens kunnen vinden( via youtube of zoiets?)

Cock heeft geweldige fotos genomen! De sfeer was tof en hij heeft die kunnen overbrengen op de fotos! Bedankt Cock.

Ik vond het fijn je nog eens te zien Will, het was wel even snel tussendoor, maar toch! In augustus zijn wij er alvast terug met onze kinderen erbij en mijn schoonouders, en volgend jaar same time, dan komen we ook weer met een groepje vrienden!

We zijn verkocht aan jullie eiland; maar dat wist je wel al!!

Heel vele groetjes,

Tania Van Rossem
18 februari 2011

Comments are closed.