Fred & Jeanine

Hallo Will en Cock,

Het is inmiddels alweer ruim een half jaar geleden, maar we denken nog vrijwel dagelijks aan onze trouwdag en geweldige tijd op Curacao.
Een dag die door jullie ( de getuigen!! en de ambtenaar mevr. Michèl) tot een unieke, onvergetelijke dag is gemaakt. Het was ook vooral gezellig met jullie erbij en intiem zo met zijn tweeën op het prachtige strand van Blaauw Baai (nog net voor de orkaan er een enorme puinhoop van maakte!!).
We zeggen regelmatig tegen elkaar dat we wel opnieuw zouden willen trouwen alleen al omdat het zo’n leuk allemaal was.
De foto’s van Cock waren fantastisch!!!! en een geweldige herinnering.Hebben we je dit trouwens al eens gemaild?
Het was nog een hele klus om een collectie te kiezen voor een doorlopende fotoreportage (diashow)en voor de DVD voor het feest.
Deze hebben jullie waarschijnlijk inmiddels al gekregen van Mark en Patricia en misschien al gezien.

Hiervan was iedereen zeer onder de indruk, lichtelijk jaloers!!!, maar vooral erg enthousiast.

Kortom, mede dankzij de foto’s en het filmpje van jullie vriend (J. Rood, voornaam zijn we even kwijt) is het een zeer geslaagd feest geworden.

Met Frank en Patricia hebben we daarna natuurlijk nog herinneringen kunnen ophalen omdat zij precies wisten waar we het over hadden en zich het allemaal goed konden voorstellen.(We wisten trouwens niet dat zij bij jullie het apartement hadden gehuurd voor hun trouwen.)
Wij zijn nu ook wel een beetje jaloers dat ze zo heerlijk weer op Curacao zijn. Hopelijk kunnen wij over niet al te lange tijd het allemaal ook nog eens dunnetjes over  doen. Wie weet kunnen we dan ook gebruik maken van jullie apartement.

Hoe is het verder met jullie en bij jullie? Op de site, waar ik nog regelmatig geniet van de foto’s, zie ik dat jullie nog volop trouwerijen hebben. Geweldig voor jullie en de bruidsparen. Ik zag dat er opnames waren gemaakt door de Tros. Wordt dit ook uitgezonden en zo ja, weten jullie wanneer?

Hier gaat alles zo zijn gangetje. Werken, kinder beslommeringen, af en toe een paar dagen weg met zijn tweeën in eigen land of iets gezelligs met vrienden of familie, maar vooral heel gelukkig en blij met elkaar!
Als jullie het leuk vinden om de DVD te houden (als aandenken of zo)kan dat natuurlijk, maar als jullie dat niet hoeven of willen dan kunnen jullie hem ook mee terug geven natuurlijk.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles en geniet van Curacao en jullie werk!
Groeten aan een ieder,

Fred en Jeanine
10 oktober 2008

Comments are closed.