Esther & Alexander 

Beste Bankasa-team,

Onze laatste dag op Curacao is aangebroken en voordat we huiswaarts keren willen we deze ‘huwelijks-vakantie’ dan ook net zo mooi en goed afsluiten zoals onze bruiloftsdag ook is geweest!

De vele mailcontacten die we in eerste instantie hebben gehad met Marja voelden, door haar snelle reacties, al snel als vertrouwd evenals het navragen op het ‘postkantoor’ van Curacao of onze officiële documenten ondertussen wel waren aangekomen (maar niet ‘op tijd’ geleverd bij Bankasa).

Onze bruiloft stond gepland op vrijdag 30-9-2016 om 15u, maar het vooruitzicht was dat orkaan Matthew het eiland op deze dag zou gaan passeren en het heel slecht weer zou gaan worden. We zagen onze trouwdag in het bijzijn van directe familie en vrienden vrijwel letterlijk ‘in het water vallen’…

Het geluk was dat wij al ruim een week op curacao waren en onze gasten er ook net waren, zodat wij 5 dagen voor onze huwelijksdag alle mogelijke opties open konden gooien bij Bankasa, om maar een bruiloft te hebben zoals wij ons die gepland en voorgesteld hadden…

En ja… We sprongen een gat in de lucht toen Marja dinsdagochtend 27-9-2016 de boodschap bracht: ‘Jullie trouwen morgenochtend om 10.00u!’ (Omdat Bankasa nog een bruiloft te verzorgen had later op die dag)

Vrijwel alles moest binnen 24 uur geregeld worden….; gesprek met de ambtenaar, mevr Koeiman, nieuw draaiboek, fotograaf, locatie Blauw Baai, boottocht etc etc.

Voor iedereen die dit leest: 

‘Bankasa did it!!!’ 

Deze dag, zo warm als dat het toen was (stilte voor de storm) is perfect verlopen, mede ook door Layla die ons, maar vooral ons 3 jarig zoontje zo kalm mogelijk in 5 seconden tijd kon uitleggen dat hij de vervanging van het ‘bloemenmeisje’ op zich mocht gaan nemen! Hij deed het perfect.

De zon scheen volop, de zee was kalm zodat onze boottocht met ‘Breeze’ ook kon slagen, het personeel van Blue Bay en de catering hiervan was keurig verzorgd. Al met al… Dankjulliewel! 

Liefs,

Esther & Alexander 
28 september 2016

Comments are closed.