Arend-Jan & Joyce

Hoi Marja (en collega’s),

Een beetje laat, maar omdat we je helaas die donderdag niet meer hebben kunnen zien, willen we je via deze weg nog laten weten hoe dankbaar we zijn voor alles wat je voor ons hebt geregeld!!!
We zijn afgelopen vrijdagochtend teruggekomen van onze huwelijksreis naar Bonaire! We hebben het daar heerlijk gehad en alles nog eens rustig kunnen overdenken!
Wij hebben alle spullen van jullie netjes ontvangen!
Het was erg leuk om al wat foto’s te zien die waren afgedrukt, daarnaast vinden we het ook erg leuk dat de plankjes met onze namen erbij zaten.
Het is niet in woorden uit te drukken wat deze dag met ons heeft gedaan en hoe wij deze dag, mede dankzij jullie goede zorgen, hebben ervaren!
Zoals jullie zelf zeggen: Het was een echte “dream-wedding”.
 
Alles was perfect; het gesprek, de begeleiding gedurende de dag, het boeket, de foto’s, de aankleding van de locatie, de auto, make-up en haar, alles eigelijk….
We hoefden letterlijk nergens aan te denken, of jullie hadden dit al voor ons gedaan; de tissues, het weghalen van de stoel wanneer ik moest gaan staan, het afspelen van de muziek, het aangeven van de pen etc.
In een woord: Geweldig!! We gaan jullie zeker aanbevelen bij anderen!
 
Jullie zijn top!
Nogmaals bedankt voor alles!

Groetjes van Arend-Jan en Joyce Tuit.
12 april 2011

Comments are closed.