Angeline en Julio

Beste Will, Layla en team,

Hierbij willen wij jullie en het team heel erg bedanken voor de perfect georganiseerde dag!

Alles klopte van A tot Z van het eerste e-mail contact tot en met de trouwdag zelf!
Layla heeft ons gedurende onze trouwdag perfect begeleid! We hebben hierdoor ontzettend kunnen genieten
van deze voor ons zeer speciale dag die wij nooit meer zullen vergeten!

Rene Bergsma de fotograaf was ook echt helemaal top!
We hebben foto’s gemaakt in Willemstad op de Pontjesbrug, de kade en niet te vergeten in Otrabanda waar wij zelfs nog een bachata hebben gedanst in een lokaal cafe!
en natuurlijk zijn er ook volop foto’s gemaakt op de trouwlocatie Blue Bay. De foto’s zijn echt heel erg mooi geworden spontaan en ongedwongen!

De aankleding van de trouwlocatie op Blue Bay was ook zo mooi gedaan door jullie wauw de kleinste details en onze themakleur was er zo mooi in verwerkt!
Mijn bruidsboeket was overigens ook een plaatje de themakleuren waren er ook erg mooi in verwerkt!
Het personeel van Blue Bay is ook zeer vriendelijk en behulpzaam! De hapjes en heerlijke “Virgin Pina Colada”en “Mango” cocktails bij aankomst op Blue Bay waren heerlijk!
Wat wij ook zeer bijzonder vonden was de plek waar wij gingen dineren bij Blue Bay namelijk aan de waterlijn echt vlakbij de branding en de tafel was zo mooi gedekt en het 4-gangen diner was ook heerlijk!
“Last but not least” Mevrouw Janssen de ambtenaar van de burgerlijke stand wat een ongelooflijk bijzondere vrouw is dat zeg!
Ze heeft onze trouwceremonie zoveel extra’s gegeven zo mooi, eerlijk, oprecht en met humor heeft zij de ceremonie heel erg mooi ingevuld.
We hebben veel gelachen tijdens de ceremonie maar er vloeide ook een traan het was zo bijzonder echt fantastisch!

Na het diner zijn we met de “Open Party Bus” teruggebracht naar Jan Thiel baai wat hebben wij daar ook van genoten wat een gezelligheid!
Als afsluiter nog lekker meezingen/meedeinen op de zwoele klanken van de salsa, merengue, bachata.
Onze chauffeur had ook absoluut geen haast op z’n dooie akkertje tufte hij ons terug naar Chogogo Resort geweldig was het!

Wij zullen jullie dan ook zeer zeker aanraden bij vrienden, familie, kennissen, collega’s indien zij op Curacao willen gaan trouwen!

Masha danki!! Het was een dag op nooit te vergeten als wij de foto’s keer op keer bekijken zwijmelen we weer helemaal weg!

Groetjes,
Angeline en Julio
10 juni 2016

Comments are closed.