Event Planning

BanKasa is ook specialist in het organiseren en vormgeven van feestelijke en zakelijke evenementen. Wilt u voor uw Events een adembenemend voorstel ontvangen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Of het nu om een verjaardag, zakenlunch, verlovingsfeest, bedrijfsfeest, geboortefeest, jubileum, of team building gaat, elk evenement verdient het om perfect georganiseerd te worden.
Ons perfect op elkaar ingespeelde team is op uw Event aanwezig. Zij coördineren uw Event en begeleiden, assisteren op discrete en professionele wijze u en uw gasten geruisloos volgens een gedetailleerd draaiboek. U kunt op ons rekenen, wij laten niets aan het toeval over.
Daarnaast zijn onze eventplanners aanspreekpunt voor alle leveranciers en zien zij er op toe dat de gemaakte afspraken daadwerkelijk worden uitgevoerd. Uiteraard worden details over onze taken en inzet naar uw wens ingevuld. Zo wordt u medegast op u eigen feest en kunnen u en uw gasten zorgeloos genieten.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, dan willen wij u graag geheel vrijblijvend informeren en adviseren over de creatieve inrichting en styling van uw Event.

Geen Event is ons te veel en beperkingen kennen wij niet.